Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Verheijden, landbouwer, geboren te Roggel op 17 augustus 1892, wonende te Vlierden, overleden aldaar op 30 november 1918, zoon van Laurentius Verheijden en Margaretha Nieskens.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 april 1917 met
Maria Catharina Vaessen, geboren te Grathem op 8 februari 1890, overleden te Swalmen op 4 december 1963, dochter van Wilhelmus Vaassen en Joanna Dekkers.
(Zij is later getrouwd te Meijel op 7 oktober 1919 met Godefridus van Gog, landbouwer, geboren te Meijel op 20 augustus 1871, overleden aldaar op 4 november 1949, zoon van Peter van Gog en Anna Elisabeth Gielen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina