Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Engelen, landbouwer, geboren te Swalmen op 11 juni 1874, overleden aldaar op 20 juni 1948, zoon van Paulus Engelen en Catharina Puts.


Hij is getrouwd te Nunhem op 25 juni 1906 met
Catharina Petronella Verstappen, geboren te Nunhem op 18 april 1877, overleden te Swalmen op 6 januari 1954, dochter van Peter Mathijs Hubertus Verstappen en Magritta Bongaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Jacobus, geboren te Nunhem op 7 augustus 1907, overleden te Swalmen op 22 juni 2003, gecremeerd te Baexem.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 10 februari 1936 met Wilhelmina Maria Knippenberg, geboren te Swalmen-Asselt op 29 juli 1906, overleden te Roermond op 17 april 1984, begraven te Asenray, dochter van Johannes Hubertus Knippenberg en Maria Ida Doezen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina