Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Tobben, molenaar, geboren te Neer op 30 januari 1810, overleden te Swalmen op 7 maart 1858, zoon van Godefridus Tobben en Anna Maria Ramakers.


Hij is getrouwd te Swalmen op 13 mei 1839 met
Joanna Wilhelmina Hubertina Janssen, geboren te Swalmen op 29 maart 1813, dochter van Conrardus Janssen en Catharina Ramakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Hubertina.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 23 september 1878 met Peter Hubertus Konings, machinefabrikant, zoon van Peter Michiel Konings en Wilhelmina Geraedts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina