Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Coenen, timmerman en landbouwer, geboren te Roggel op 31 december 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 maart 1912, zoon van Albert Coenen en Christina van Roij.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 mei 1873 met
Johanna Timmermans, landbouwster, geboren te Roggel op 22 augustus 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 oktober 1913, dochter van Henrij Timmermans en Marie Elisabethe Beeren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elizabeth, landbouwster, geboren te Roggel op 6 september 1876, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 maart 1962.
    Zij is getrouwd te Roggel op 17 april 1903 met Engelbertus Beenders, landbouwer, geboren te Roggel op 5 juli 1878, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1955, zoon van Gerard Benders en Maria Helena Ulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina