Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Vestjens, tapper, dienstknecht, landbouwer en caféhouder, geboren te Haelen op 10 maart 1846, overleden te Neer op 20 februari 1918, zoon van Theodore Vestjens en Bernardina Meeuwissen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 9 februari 1874 met
Joanna Wiers, landbouwster, geboren te Nunhem op 4 november 1844, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 18 juni 1936, dochter van Joseph Wijers en Guillielmine Ottenheijm.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 4 december 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina