Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes van Essen, schaapherder, geboren te Neer op 10 december 1822, overleden te Ophoven (B) op 22 mei 1868, zoon van Joannes Mathias van Essen en Joanna Arits.


Hij is getrouwd te Vlissegem op 27 januari 1862 (1) met
Nathalia Cecilia Schapdrijver, geboren te Vlissegem op 8 september 1832, overleden aldaar op 25 augustus 1866, dochter van Henricus Josephus Schapdrijver en Anna Maria Bodickx.

Hij was gehuwd (2) met
Sibilla Rutten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina