Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peternel van Essen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 11 september 1825, dochter van Joannes Mathias van Essen en Joanna Arits.


Zij is getrouwd te Helden op 16 juni 1862 met
Pieter Stammen, timmerman en landbouwer, geboren te Helden op 22 augustus 1822, zoon van Johannes Stammen en Margaretha Aldegonda Wilms.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 2 mei 1848 met Francina Petronella Bodts, dienstmeid, geboren te Helden op 2 februari 1823, dochter van Theodoor Boots en Marie Metsemaekers. Hij is eerder getrouwd te Helden op 28 november 1860 met Maria Janssen, geboren te Helden op 19 juli 1823, dochter van Peter Janssen en Gertrudis Wilms.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Aldegonda Maria, geboren te Helden rond 1874.
    Zij is getrouwd te Helden op 11 april 1904 met Peter Mathijs Peeters, landbouwer, geboren te Helden rond 1874, zoon van Johannes Peeters en Theodora Keisers.
    (Hij is later getrouwd te Meijel op 22 september 1930 met Johanna Maria Hoeben, winkelierster, geboren te Meijel op 25 oktober 1884, dochter van Hendrik Houben en Gertrudis Joordens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina