Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Willemsen, geboren te Beesel op 20 november 1847, wonende te Neer op de Sterrenbosch, overleden te Neer op 8 juni 1875, dochter van Christianus Willemsen en Christina Elisabeth Tielmans.


Zij is getrouwd te Neer op 18 april 1873 met
Peter Mathis Schoren, schaapherder, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 29 juni 1847, overleden aldaar op 6 maart 1933, zoon van Peter Jan Schoren en Guillielmine Sillekens.
(Hij is later getrouwd te Neer op 27 april 1878 met Mathia van Lier, landbouwster, geboren te Neer op 10 maart 1851, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 8 mei 1932, natuurlijke dochter van Johanna van Lier.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Josephus, geboren te Neer op 5 maart 1874, overleden aldaar op 16 maart 1880.
  • 2 : Anna Elisabeth, dienstbode, religieuse en zstr Liefde v O.L.Vrouw, Moeder van Barmhartighei, geboren te Neer op 31 mei 1875, wonende aldaar, overleden te Eindhoven op 9 januari 1968.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina