Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Jacobus Rutten, landbouwer, geboren te Beesel op 8 februari 1841, wonende aldaar, overleden te Bracht-Angenthoer (D) op 18 september 1911, zoon van Rutgerus Rutten en Maria Anna van Dijk.


Hij is getrouwd te Neer op 14 april 1871 met
Johanna Timmermans, dienstmeid, geboren te Neer op 26 april 1839, wonende aldaar, overleden te Bracht-Angenthoer (D) op 26 november 1915, dochter van Johannes Wilhelmus Timmermans en Elisabeth Wulms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Beesel op 18 januari 1872.
  • 2 : Hubertus Rutgerus, geboren te Beesel op 21 februari 1874.
  • 3 : Andreas Hubertus, geboren te Beesel op 12 juli 1876.
  • 4 : Godefridus Hubertus, geboren te Beesel op 27 februari 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina