Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Waajen, geboren te Haelen op 28 februari 1837, overleden te Nunhem op 28 november 1900, dochter van Herman Waijen en Marie Smeets.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 april 1871 met
Andries Bekx, klompenmaker en zouaaf, geboren te Nunhem op 18 november 1839, overleden aldaar op 27 november 1902, zoon van Peter Beckx en Petronille Schaeken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hubertina, geboren te Nunhem op 19 februari 1874, overleden aldaar op 11 juli 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina