Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maxamiliana Spee, winkelierster, geboren te Neer op 22 mei 1823, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 13 april 1878, dochter van Joannes Spee en Petronella Verhaeg.


Zij is getrouwd te Neer op 29 mei 1865 met
Peter Hubertus Theelen, winkelier, koopman en landbouwer, geboren te Neer op 8 februari 1835, overleden te Roermond op 26 augustus 1898, zoon van Antoine Theelen en Johanna Maria Anna Catharina Custers.
(Hij is later getrouwd te Neer op 27 mei 1879 met Helena Driessen, dienstmeid, geboren te Obbicht en Papenhoven op 20 juni 1841, wonende te Maastricht en te Neer in het Dorp, overleden te Roermond op 12 april 1900, dochter van Gerard Driessen en Maria Catharina Killemans.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lodewijk Theodorus Hubertus, schrijnwerker en timmerman, geboren te Neer op 9 april 1867, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Maastricht op 7 december 1941.
    Hij is getrouwd te Brussel op 8 april 1899 met Isabelle Marie Noël Hernalsteens, handelaarster en winkelierster, geboren te Brussel op 24 december 1866, dochter van Jean Baptiste Hernalsteens en Petronille Lavigne.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina