Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ludovicus Derikx, landbouwer, geboren te Neer op 4 september 1841, overleden aldaar op 23 maart 1919, zoon van Joannes Dirix en Elisabeth van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 16 april 1868 met
Johanna Aquarius, dienstmeid, geboren te Neer op 20 maart 1841, wonende te Neer op Keizerbosch, overleden te Neer op 4 januari 1935, dochter van Petrus Aquarius en Jeanne Maria Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina