Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Naus, geboren te Neer op 5 september 1866, wonende te Amerika, overleden te Iona, Michigan op 23 juni 1945, zoon van Adrianus Naus en Wilhelmina Umpelmans.


Hij is getrouwd te Manitowoc, Wisconsin op 6 oktober 1891 voor de kerk (1) met
Anna Rank, geboren te Manitowoc, Wisconsin op 2 april 1872.

Hij was gehuwd (2) met
Lois A. Vail, geboren in de Linden, Michigan rond 9 maart 1868, overleden te City of Iona, Michigan op 3 juli 1941, dochter van John E. Vail en Louisia Clark.
(Zij was weduwe van Marcus Streatnor.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina