Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anthonia Ploem, naaister en dienstmeid, geboren te Neer op 8 januari 1853, dochter van Arnold Plaum en Theodora Vogels.


Zij is getrouwd te Beesel op 27 januari 1882 met
Jacobus Simons, landbouwer, geboren te Beesel op 12 februari 1851, overleden aldaar op 1 januari 1932, zoon van Johannes Simons en Gertrudis Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theodora, geboren te Beesel rond 1884.
    Zij is getrouwd te Beesel op 30 oktober 1908 met Godefridus Hubertus Hendrix, fabrieksarbeider, geboren te Beesel rond 1881, zoon van Joannes Hubertus Hendrix en Barbara Joosten.
  • 2 : Maria Gertrudis Hubertina, geboren te Beesel rond 1886.
    Zij is getrouwd te Beesel op 9 mei 1919 met Peter Willem Verhaag, landbouwer, geboren te Hüls (D) rond 1894, zoon van Hubert Heinrich Verhaag en Anna Catharina Greven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina