Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Wilhelmus Klaassen, brouwersknecht, geboren te Haelen op 16 maart 1856, overleden te Maastricht op 30 juni 1898, zoon van Gerardus Klaassens en Marie Catherine Stocks.


Hij is getrouwd te Maastricht op 15 juni 1881 met
Hubertina Cobben, winkelierster, geboren te Meerssen op 28 februari 1838, overleden te Maastricht op 10 december 1899, dochter van Jacobus Cobben en Maria Catharina Damoiseaux.
(Zij was weduwe van Jan Pieter Urlings.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina