Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Agnes Eggels, dienstmeid, geboren te Beegden op 5 november 1785, overleden voor 1839, dochter van Guilliaume Eggels en Marguerite Puts.


Zij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1819 met
Martinus Tillemans, gedoopt te Neer op 30 juni 1786, overleden te Beegden op 8 oktober 1839, zoon van Wilhelmus Tillemans en Wilhemina Wagemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, dienstmeid, geboren te Beegden op 23 juni 1823.
    Zij is getrouwd te Beegden op 7 april 1853 met Peter Mathijs Knippenberg, landbouwer, geboren te Beegden op 3 september 1814, overleden te Meijel op 31 december 1897, zoon van Godfried Knippenberg en Elisabeth Wolfhagen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina