Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Aquarius, geboren te Neer op 14 maart 1867, wonende aldaar, overleden te Baarlo op 21 december 1940, dochter van Joannes Hendrikus Aquarius en Maria Odilia Seems.


Zij is getrouwd te Neer op 2 juli 1900 met
Gerardus Hendrikus Rijs, landbouwer, geboren te Maasniel op 11 oktober 1862, overleden te Baarlo op 19 oktober 1956, zoon van Hendrikus Gerardus Rijs en Hendrika Theresia van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theresia Catharina Maria, geboren te Kessel op 30 april 1904.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Kessel op 24 oktober 1905.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Kessel op 24 oktober 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina