Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Louvret, herbergierster, geboren te Laurd (B) op 11 september 1785, wonende te Tongeren (B) en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 21 mei 1864, dochter van Jacobus Louvret en Elisabeth Kersten.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Seems, herbergier, landbouwer en gendarme in Franse dienst, gedoopt te Neer op 19 juni 1785, wonende te Tongeren (B) en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 6 oktober 1840, zoon van Martinus Seems en Maria Wijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Odilia, geboren te Tongeren (B) op 11 oktober 1827, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 6 februari 1883.
    Zij is getrouwd te Neer op 11 juli 1856 met Joannes Hendrikus Aquarius, raadslid, landbouwer en lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Neer op 15 november 1822, overleden aldaar op 18 november 1888, zoon van Joannes Aquarius en Wilhelmina Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina