Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Klerks, landbouwer, geboren te Horn op 14 november 1829, overleden aldaar op 17 maart 1916, zoon van Andries Klerkx en Marie Opmunnicom.


Hij is getrouwd te Horn op 9 april 1872 met
Joanna Ravet, dienstmeid, geboren te Horn op 10 november 1839, overleden aldaar op 1 juni 1890, dochter van Jacque Ravet en Marguerite Curvers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas, geboren te Horn op 19 januari 1873, overleden aldaar op 14 april 1875.
  • 3 : Maria, geboren te Horn op 7 april 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina