Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Vossen, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Kessel op 2 oktober 1904, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Neer op 11 augustus 1988, zoon van Willem Vossen en Anna Maria Elisabeth Schrijnwerkers.


Hij is getrouwd te Neer op 14 juni 1937 met
Anna Maria Klerkx, geboren te Neer op 11 augustus 1908, wonende te Neer in het Veurtje, overleden te Roermond (V) op 16 juni 1994, begraven te Neer, dochter van Joannes Klerkx en Dorothea Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina