Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Reijnders, geboren te Neer op 1 november 1840, overleden te Helden op 13 mei 1906, dochter van Jean Reijnders en Wilhelmina Peeters.


Zij is getrouwd te Neer op 21 mei 1883 met
Willibrordus Joosten, schoenmaker, geboren te Helden op 17 september 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 juni 1904, zoon van Peter Joosten en Dorothea Gommans.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 13 mei 1878 met Gertrudis Linssen, dienstmeid, geboren te Maasbree op 1 augustus 1847, overleden te Helden op 18 november 1882, dochter van Mathijs Linssen en Petronella Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina