Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Angelina Ingeveld, gedoopt te Baexem op 26 november 1754, overleden te Grathem, begraven op 26 maart 1789, dochter van Servais Ingevelt en Sibilla Verstappen.


Zij was gehuwd met
Christoffel Vrinssen, landbouwer, geboren te Wessem-Oler rond 1740, overleden te Neeritter op 15 februari 1813, zoon van Henri Vrinssen en Catharine N.N..
(Hij was later gehuwd met Marie Elizabeth Cuijpers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Servaas, dagloner, geboren te Grathem, gedoopt op 8 mei 1787, overleden te Molenbeersel op 8 december 1855.
    Hij was gehuwd (1) met Gertrudis Baents, overleden te Kessenich op 31 juli 1825.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 18 november 1825 (2) met Elisabeth Schroijen, dienstmeid, geboren te Neeritter, gedoopt op 21 oktober 1795, dochter van Jacques Schrooijen en Helene Cristis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina