Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Hubertus Bongaerts, dienstknecht, arbeider en boomkapper, geboren te Buggenum op 8 april 1914, wonende aldaar en te Nunhem, overleden te Haelen op 27 april 1984, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus Bongaerts en Aldegonda Maria Veugelers.


Hij is getrouwd te Haelen op 16 januari 1939 met
Hubertina Catharina Elisabeth Beurskens, geboren te Haelen op 10 augustus 1909, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 februari 1992, begraven aldaar, dochter van Renier Joseph Hubertus Beurskens en Joanna Christina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 20 december 1943.
  • 2 : Aldegonda Catharina Theodora, geboren te Haelen rond 1947, overleden aldaar op 1 juni 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina