Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Neer op 9 januari 1872, wonende te Roermond, te Meijel en te Haelen, overleden aldaar op 21 maart 1955, dochter van Jozeph Janssen en Maria Berghs.


Zij is getrouwd te Neer op 15 april 1912 met
Antonius Hubertus Peters, landbouwer, geboren te Neer op 13 oktober 1869, overleden aldaar op 18 februari 1918, zoon van Johannes Peters en Helena Naus.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 27 april 1903 met Anna Margaretha Derikx, dienstmeid en huisvrouw, geboren te Neer op 29 augustus 1869, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 14 maart 1910, dochter van Arnold Derix en Helena van Roij.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina