Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Geenen, geboren te Haelen op 20 mei 1875, dochter van Jacob Geenen en Petronella Nijssen.


Zij is getrouwd te Helden op 1 mei 1911 met
Willem Franssen, landbouwer, geboren te Sevenum op 12 september 1880, zoon van Mathijs Franssen en Petronella Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 15 februari 1909 met Cornelia Maria Catharina Heeskens, landbouwster, geboren te Roggel op 23 november 1879, overleden te Helden op 26 november 1909, dochter van Paulus Mathijs Heeskens en Hendrina Joosten. (Zij is eerder getrouwd te Helden op 10 augustus 1903 met Hendrik Leonard Thijssen, kantonnier, geboren te Maasbree op 10 november 1874, overleden te Helden op 24 maart 1908, zoon van Hendrik Thijssen en Anna Maria Niessen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina