Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Aquarius, bierbrouwer, landbouwer, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, lid van het kerkbestuur, winkelier, rijtuigverhuurder en wethouder Gemeente Neer, geboren te Neer op 30 januari 1838, overleden aldaar op 15 maart 1912, zoon van Theodorus Aquarius en Gertrude van den Acker.


Hij is getrouwd te Baexem op 9 oktober 1867 met
Gertrudis Philomena Hubertina Loven, geboren te Weert op 25 augustus 1845, overleden te Heel en Panheel op 21 april 1937, dochter van Theodore Loven en Maria Lucia Kuppens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina