Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie van den Groenendael, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nunhem op 29 november 1814, overleden te Maasniel op 7 december 1877, dochter van Jan van Groenendael en Joanna Janssen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 28 augustus 1847 met
Mathis Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Maasniel op 11 juni 1817, zoon van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, landbouwer, geboren te Maasniel op 19 mei 1849, overleden aldaar op 18 juli 1919.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 5 april 1875 met Helena Rulkens, dienstmeid, geboren te Horn op 24 februari 1851, overleden te Maasniel op 6 november 1925, dochter van Godefridus Rulkens en Petronella van Dael.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina