Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus van Groenendael, metselaar, geboren te Nunhem op 30 juni 1821, wonende te Maasniel, zoon van Jan van Groenendael en Joanna Janssen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 5 mei 1848 met
Maria Bongaerts, dienstmeid, geboren te Maasniel op 18 oktober 1820, wonende aldaar, dochter van Christianus Bongaerts en Joanna Derex.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, metselaar, geboren te Maasniel op 1 maart 1849, wonende te Maasniel-Broekhin.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 29 april 1873 met Anna Maria Ronken, dienstmeid, geboren te Neer op 6 december 1844, wonende te Neer op Hanssum, dochter van Gerard Ronken en Helene Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina