Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jean van Groenendael, akkerbouwer, geboren te Nunhem op 27 maart 1818, overleden te Swalmen op 6 november 1903, zoon van Jan van Groenendael en Joanna Janssen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 8 mei 1844 (1) met
Maria Slijpen, geboren te Swalmen op 1 april 1818, overleden aldaar op 1 juni 1879, dochter van Thomas Slijpen en Joanna Naus.

Hij is getrouwd te Swalmen op 23 augustus 1880 (2) met
Joanna Hubertina Slijpen, landbouwster, geboren te Swalmen op 25 april 1858, dochter van Joseph Slijpen en Maria Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josef, steenbakker, geboren te Swalmen rond 1888.
    Hij is getrouwd te Beesel op 28 maart 1913 met Maria Hubertina Peeters, geboren te Beesel rond 1884, dochter van Thomas Hubertus Peeters en Anna Gertrudis Hubertina Thijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina