Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Lamers, geboren te Nederweert rond 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 oktober 1812, zoon van Guillaume Laemers en Cornelie Caris.


Hij was gehuwd met
Catharina Gubbels, landbouwster, geboren te Nederweert rond 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 maart 1824, dochter van Jacobus Gubbels en Catharina Hillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Nederweert rond 1795, overleden aldaar op 22 juli 1826.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 23 april 1818 met Godefroid van de Drinck, akkerman, geboren te Nederweert op 26 juni 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 juli 1855, zoon van Joannes van de Drinck en Petronilla Kiggen.
    (Hij is later getrouwd te Roggel op 14 januari 1829 met Antonette Caelers, landbouwster, geboren te Roggel op 28 februari 1801, wonende aldaar, overleden te Heel en Panheel op 28 april 1869, dochter van Johannes Kalers en Petronella Baetsen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina