Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Janssen, gedoopt te Neer op 20 oktober 1771, wonende te Beesel, overleden aldaar op 2 april 1836, dochter van Conrardus Jansen en Joanna Snijders.


Zij is getrouwd te Beesel op 12 april 1801 met
Charles Krins, landbouwer en dagloner, geboren te Beesel op 11 juli 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 maart 1846, zoon van Jean Krins en Margarithe Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, geboren te Beesel op 28 november 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 juni 1864.
    Zij is getrouwd te Beesel op 8 april 1834 met Pieter Mathias Vullings, dienstknecht, geboren te Straelen op 23 maart 1805, wonende te Beesel, overleden aldaar op 31 januari 1862, zoon van Willem Vullings en Maria Agnes Huissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina