Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Aquarius, gedoopt te Neer op 7 augustus 1760, overleden aldaar op 4 augustus 1789, zoon van Petrus Aquarius en Maria Wagemans.


Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1786 voor de kerk met
Anna Strous, landbouwster, gedoopt te Neer op 26 juli 1763, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 24 november 1829, dochter van Petrus Struis en Catarina Emons.
(Zij is later getrouwd te Neer op 19 april 1792 voor de kerk met Leonardus Boonen, akkerman en landbouwer, gedoopt te Neer op 1 april 1763, wonende te Neer in het Venne, overleden te Neer op 22 september 1823, zoon van Gerlacus Boonen en Maria Maessen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, soldaat van Napoleon 76e cohorte, gedoopt te Neer op 31 juli 1788.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina