Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelius Hendrix, akkerman, gedoopt te Roggel op 5 januari 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 november 1836, zoon van Mathias Hendrickx en Maria van der Sterren.


Hij is getrouwd te Roggel op 15 april 1812 met
Joanna Timmermans, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 31 augustus 1787, wonende te Roggel, overleden aldaar op 13 oktober 1859, dochter van Jan Timmermans en Aldegondis Gijsen.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 14 september 1837 met Egidius Nelissen, linnenwever, geboren te Amern Sankt Georg (D) op 17 februari 1781, wonende te Kessel, zoon van Mathias Nelissen en Catharina Lemmen. (Hij is eerder getrouwd te Horn op 19 augustus 1818 met Elisabeth Peeters, dienstmeid, geboren te Kessel rond 1781, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 oktober 1834, dochter van Jean Peeters en Elisabeth Peeters.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elisabeth, geboren te Roggel op 19 januari 1814, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 april 1819.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina