Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Jan van de Munckhof, landbouwer, geboren te Horst op 1 april 1829, overleden aldaar op 19 april 1899, zoon van Jacob van de Munckhof en Elisabeth Sanders.


Hij is getrouwd te Horst op 6 januari 1855 met
Geertrui Veeken, landbouwster, geboren te Horst op 21 juni 1829, overleden aldaar op 23 november 1896, dochter van Jan Michiel Veeken en Jakoba Hoijmakers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacoba, dienstmeid, geboren te Horst op 10 juli 1871, overleden te Sevenum op 3 september 1954.
    Zij is getrouwd te Neer op 23 april 1894 met Peter Jacobus Geelen, metselaar, bouwondernemer, tapper en raadslid gemeente Neer, geboren te Neer op 4 maart 1867, overleden aldaar op 13 mei 1930, zoon van Joannes Leonardus Geelen en Lucia Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina