Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Regina Emonts, geboren te Helden op 23 februari 1910, wonende te Neer Vlaas en te Neer Visseberg, overleden op 4 december 1998, begraven te Neer op 9 december 1998, dochter van Bernardus Hubertus Emonts en Petronella Trienekens.


Zij is getrouwd te Neer op 10 mei 1939 met
Michiel Hubertus aan den Boom, landbouwer, geboren te Neer op 2 april 1908, overleden aldaar op 7 maart 1999, begraven aldaar op 11 maart 1999, zoon van Simon aan den Boom en Elisabeth Hubertina van Lier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina