Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Jacops, dienstmeid, geboren te Haelen op 4 november 1801, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 4 november 1830, dochter van Matthias Jacobs en Wilhelmina Jentiens.


Zij is getrouwd te Haelen op 29 april 1829 met
Silvester Wulms, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer, gedoopt aldaar op 18 januari 1799, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 17 maart 1867, zoon van Joannes Willems en Maria Heijners.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathis, geboren te Neer op 19 juni 1829, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 7 mei 1867.
    Hij is getrouwd te Haelen op 29 september 1853 met Sophia Linssen, landbouwster, geboren te Haelen op 21 oktober 1825, overleden te Neer op 23 februari 1894, dochter van Martinus Linssen en Cornelia Veugelers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina