Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Frans Theodor Delissen, kantoorbediende en bedieningsvakman SBB, geboren te Beegden op 26 juli 1916, overleden te Roermond (Z) op 6 mei 1984, begraven te Neer op 9 mei 1984, zoon van Frans Willem Delissen en Maria Josephina Adams.


Hij is getrouwd te Neer op 26 januari 1942 met
Anna Christina Schoenmakers, geboren te Neer op 14 november 1919, overleden te Weert (Z) op 29 maart 1995, begraven te Neer op 1 april 1995, dochter van Mathis Paulus Schoenmakers en Petronella Maria Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Johannes Maria Gerardus, bankemployé en bankbediende, geboren te Neer op 7 juni 1949, overleden aldaar op 27 oktober 1993.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina