Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henri Joannes Kools, landbouwer, geboren te Sinte Margriete (B) op 2 september 1908, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 maart 1983, zoon van Petrus Seraphinus Kools en Marie Louise Windeij.


Hij is getrouwd te Neer op 24 november 1941 met
Wilhelmina Catharina Franssen, geboren te Neer op 12 augustus 1910, wonende te Neer Brumhold en te Sinte Margriete (B), overleden te Eeklo op 30 mei 1983, dochter van Hubertus Franssen en Anna Maria Hubertina Cauven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina