Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Tijssen, schaapherder en landbouwer, gedoopt te Roggel op 30 oktober 1785, wonende te Haelen, overleden aldaar op 6 augustus 1817, zoon van Joannes Tijssen en Cornelia Claessen.


Hij is getrouwd te Haelen op 6 maart 1817 met
Petronilla Bullers, gedoopt te Haelen op 25 december 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 januari 1850, dochter van Joannes Bullers en Gertrudis Cornelissen.
(Zij is later getrouwd te Haelen op 18 mei 1819 met Willem op het Broek, landbouwersknecht, geboren te Beegden op 4 januari 1787, wonende te Haelen, overleden aldaar op 20 januari 1856, zoon van Guilliaume op het Broek en Anne Catherine Puts. (Hij is eerder getrouwd te Beegden op 28 december 1808 met Anna Maria Schreurs, dienstmeid, gedoopt te Haelen op 21 november 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 februari 1814, dochter van Joannes Schruers en Joanna Daemen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina