Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hermanus Nijssen, wonende te Beesel, overleden te Beegden.


Hij is getrouwd rond 1770 voor de kerk met
Margaretha Aelers, wonende te Beesel, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, brouwer, fabricant d'eau de vie (brandewijn stokerij) en vitrier, geboren te Beesel op 29 december 1773, wonende te Neer in de Steeg en te Nunhem, overleden aldaar op 13 juli 1832.
    Hij is getrouwd te Neer op 13 mei 1802, getrouwd aldaar op 13 mei 1802 voor de kerk met Helena van Helden, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Neer op 5 augustus 1776, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Weert Laar op 24 december 1862, dochter van Antonius van Helden en Catarina Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina