Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Christina Bisschops.


Zij was gehuwd met
Philippus Herus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, afkomstig uit Maaseik (B), wonende te Neer in de Steeg, overleden na 1826.
    Hij is getrouwd te Neer op 22 september 1796 voor de kerk met Petronella van Lier, gedoopt te Neer op 6 april 1745, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 26 januari 1826, dochter van Joannes van Lier en Maria Beurskens.
    (Zij had van een onbekende man 3 zonen en één dochter. Zij is eerder getrouwd te Neer op 27 april 1786 voor de kerk met Josephus Smeets, dagloner, gedoopt te Neer op 9 augustus 1761, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 24 april 1796, zoon van Joannes Smeets en Petronella Rameckers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina