Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Joosten, landbouwer, geboren te Roggel op 29 december 1899, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roermond op 20 juli 1976, begraven te Roggel, zoon van Jan Joosten en Petronella Vossen.


Hij is getrouwd te Weert op 24 mei 1928 met
Maria Sophia Elisabeth Kiggen, geboren te Weert op 20 oktober 1895, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 31 januari 1974, dochter van Silvester Hubertus Kiggen en Maria Gertrudis Vrinsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sylla Elisa Maria Gertrudis, dienstbode, geboren te Heythuysen op 1 mei 1929, wonende te Roggel en te Swalmen, overleden te Weert op 22 augustus 2015, begraven te Roggel-Heibloem op 26 augustus 2015.
    Zij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1958 met Matheus Henricus Korten, landbouwer, geboren te Roggel op 31 juli 1934, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roggel en Neer op 17 mei 1999, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Gerardus Hendrikus Korten en Elisabeth Verheggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina