Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Vissers, geboren te Haelen op 14 mei 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 16 mei 1989, begraven te Heythuysen, dochter van Hubertus Vissers en Elisabeth Kockelkoren.


Zij is getrouwd te Haelen op 12 oktober 1936 met
Peter Johannes Hendricus Vissers, losarbeider, geboren te Heythuysen op 24 oktober 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 1 juli 1978, begraven te Heythuysen op 5 juli 1978, zoon van Jacobus Vissers en Anna Catharina van den Berg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 27 maart 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina