Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelis Stemkens, bierbrouwersknecht en landbouwer, geboren te Neer op 9 maart 1845, overleden aldaar op 15 april 1916, zoon van Antoine Stemkens en Marie Daniëls.


Hij is getrouwd te Horn op 21 juni 1886 met
Anna Catharina Pouls, geboren te Maasniel op 13 augustus 1853, overleden te Neer op 16 november 1934, dochter van Lambertus Pouls en Sophia Roemen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hubertina Elisabeth, geboren te Neer op 24 juli 1890, wonende te Kessel en te Neer op Brumhold, overleden te Venlo (Z) op 7 april 1962, begraven te Neer.
    Zij is getrouwd te Neer op 25 oktober 1920 met Martinus Laurentius Vestjens, landbouwer en raadslid gemeente Neer, geboren te Kessel op 3 september 1893, wonende te Heythuysen, overleden te Heythuysen (b) op 14 augustus 1986, begraven te Neer op 18 augustus 1986, zoon van Jacob Hubertus Vestjens en Christina Geraets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina