Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Ronken, dienstmeid en dagloonster, geboren te Neer op 21 februari 1825, wonende aldaar en te Beegden, overleden te Heel en Panheel op 11 maart 1888, dochter van Gerardus Roncken en Catharina Willekens.


Zij is getrouwd te Beegden op 17 april 1849 (1) met
Peter Bongaerts, dienstknecht, geboren te Linne op 30 december 1823, wonende te Beegden, overleden aldaar op 29 november 1863, zoon van Peter Bongaerts en Margaretha op het Broeck.

Zij is getrouwd te Beegden op 29 april 1867 (2) met
Jacobus Wulmen, dienstknecht en dagloner, geboren te Heel op 10 oktober 1829, overleden te Heel en Panheel op 12 april 1903, zoon van Mathijs Wulmen en Catharina Lamberichts.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 21 april 1858 met Urina Aldegonda Konings, dienstmeid, geboren te Grathem op 30 oktober 1832, overleden te Heel op 10 maart 1866, dochter van Jacque Koninkx en Marie Barbe Peters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina