Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Hendrikx.


Hij was gehuwd met
Gertruidis Venner, geboren te Baexem rond 1752, overleden te Nederweert op 23 januari 1827, dochter van Michil Vanner en Marie Quas.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, dienstmeid, geboren te Baexem op 3 mei 1792.
    Zij is getrouwd te Weert op 15 november 1826 met Joannes van Gansewinkel, landbouwer, geboren te Mierlo op 3 mei 1790, zoon van Hubertus van Gansewinkel en Catharina Lathouwers.
    (Hij was weduwnaar van Mathilde van de Voort.)
  • 2 : Anna Catharina, dienstmeid, geboren te Baexem rond 1798.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 mei 1827 met Joannes Mathias Smeets, knecht, geboren rond 1799, zoon van Mathijs Smeets en Maria Josephin Wulmoet.
    (Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 5 juni 1821 met Joanna Gertrudis Sniers, dienstmeid, geboren te Boshoven Gemeente Weert rond 1789, dochter van Joannes Sniers en Petronella Boegers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina