Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Angela Gerards.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 mei 1745 voor de kerk met
Henricus Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Tossanus Heyligher, landbouwer, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 3 april 1746, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 maart 1810.
    Hij was gehuwd met Catharina Loyen, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 29 november 1743, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 september 1823, dochter van Andreas Loyen en Elisabeth Vossen.
  • 2 : Joannes, gedoopt te Heythuysen op 13 februari 1748.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina