Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Meulendijks, jeneverstokersgezel en landbouwer, geboren te Heerden (Deurne) op 15 juli 1791, overleden te Neer op 4 december 1846, zoon van Willem Meulendijk en Petronel Beyers.


Hij is getrouwd te Neer op 11 mei 1824 met
Maria Elizabeth Gerits, dagloonster, gedoopt te Neer op 2 december 1794, overleden aldaar op 2 oktober 1860, dochter van Dionysius Gerits en Joanna Corsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 27 februari 1825.
  • 2 : Wilhelmus, dagloner, geboren te Neer op 23 juli 1826, ongehuwd overleden aldaar op 22 april 1870.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 6 oktober 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina