Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Dorothea Geraedts, geboren te Neer op 8 november 1889, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 14 mei 1919, dochter van Thomas Geraedts en Maria Anna Hendrikx.


Zij is getrouwd te Neer op 6 augustus 1917 met
Peter Strous, landbouwer, geboren te Neer op 19 januari 1888, overleden aldaar op 16 mei 1936, zoon van Petrus Strous en Gertrudis Geelen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 12 april 1920 met Helena Hubertina Christina Vissers, dienstmeid, geboren te Roggel op 12 maart 1885, overleden te Neer op 18 februari 1947, dochter van Petrus Vissers en Anna Gertrudis Elisabeth Hendriks.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina