Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Elisabeth Timmermans, geboren te Neer op 28 juni 1918, overleden te Horn (V) op 6 september 2000, begraven te Buggenum op 9 september 2000, dochter van Johannes Godefridus Timmermans en Gertrudis Dorothea Geraedts.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Josef Franciscus Hubert Vogels, ondernemer en landbouwmachines en tractoren, geboren te Buggenum op 29 maart 1915, overleden te Roermond (Z) op 9 april 1999, begraven te Buggenum op 13 april 1999, zoon van Wilhelmus Gerard Joseph Hubert Vogels en Anna Maria Elisabeth Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina