Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Hendrix, geboren te Roggel op 16 januari 1813, dochter van Andreas Hendrix en Maria Elisabeth Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 september 1842 met
Jean Hoeben, akkerman, geboren te Roggel op 19 augustus 1802, overleden te Weert op 14 mei 1872, zoon van Godefridus Houben en Wilhelmina Hendrix.
(Hij is eerder getrouwd te Nunhem op 16 mei 1832 met Petronilla Mooren, landbouwster, geboren te Wanroy op 11 februari 1802, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 september 1839, dochter van Jourdan Mooren en Anna Maria Jeurgens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina