Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helène Vaessen, dienstmeid, geboren te Nunhem op 21 juni 1810, wonende te Neer, overleden te Swalmen op 6 maart 1875, dochter van Joannes Vaessen en Anna Maria van Boxmeer.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : waarschijnlijk Pieter Jan, geboren te Nunhem op 30 januari 1843, overleden te Swalmen op 2 juni 1867.

Zij is getrouwd te Swalmen op 11 november 1857 (2) met
Pieter Waelenbergh, dagloner, geboren te Montfort op 22 maart 1798, overleden te Swalmen op 18 juni 1874, zoon van Joannes Waelenbergh en Maria Knops.
(Hij was weduwnaar van Agnes Cox, overleden te Swalmen op 10 juli 1857.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina