Gluren in Grote-Brogel (B) op dinsdag 20 augustus

Voor de volgende 'Gluren bij de Buren' blijven we bij onze buren in België. Dinsdag 20 augustus gaan we een kijkje nemen in Grote Brogel (Peer).

Is Grote Brogel de geboorteplaats van Pieter Breugel? Kom luisteren en kijken wat men ons te vertellen heeft.

We worden om  19.00 uur verwacht in de Sint Trudokerk, Pastorijstraat te Grote Brogel (let op! Niet in de gelijknamige kerk in het centrum). Parkeren kan achter het Breugelheem, bereikbaar via de Bocholterweg.

Vanuit Neer vertrekken we om 18.00 uur vanaf de heemkamer en reizen zo veel mogelijk gezamenlijk.

De laatste aflevering van dit seizoen gaat op dinsdag 27 augustus te Haelen, aanvang om 19.00 uur.

Meer nieuws

Lees verder »
Lees verder »

Open rondleiding op paasmaandag

Themawandeling door NEER. Heemkundevereniging OOS NAER organiseert op 22 april (tweede paasdag) wederom een wandeling in en rondom de kern van Neer met zijn vele historische monumenten en hedendaagse bezienswaardigheden. Met als rode draad 'Neer en...
Lees verder »
Lees verder »

OPROEP !

Beste bezoekers van de website van OOS NAER, wij willen het decembernummer van OOS NAER uitgeven met als thema de evacuatie en bevrijding van Neer in het jaar 1944-1945 naar aanleiding van de 75-jarige bevrijding. We zijn op zoek naar mensen die...
Lees verder »
Lees verder »

Rectificatie !

Beste leden, in de nieuwsbrief die u ontvangen heeft bij het periodiek nummer 79 is per abuis 19.00 uur genoemd als begintijd van de jaarvergadering op woensdag 27 maart, dit moet zijn 19.30 uur. Excuses hiervoor.
Meer nieuws berichten