Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Joannes Schonkeren, wonende te Weert.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudis Jacobs, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Wilhelmina, geboren te Altweerterheide op 11 maart 1910, overleden aldaar op 3 oktober 1960.
    Zij was gehuwd met Jean Hubertus Luijs, landbouwer en gemeentewerker, geboren te Hunsel-Ell op 2 mei 1915, overleden te Hunsel-Haler op 19 september 1991, zoon van Wilhelmus Hubertus Luis en Maria Christina Hubertina Caris.
    (Hij is later getrouwd te Hunsel op 12 juli 1963 met Maria Hubertina Konings, geboren te Neeritter op 10 oktober 1913, overleden aldaar op 8 april 1976, dochter van Gerardus Hubertus Konings en Catharina Philomina Kuijpers. (Zij was weduwe van N.N..) Hij was later gehuwd met Catharina Cornelia Maria Lenaerts, geboren te Molenbeersel op 2 februari 1920, overleden te Stramproy op 19 januari 2013. (Zij was weduwe van Henricus Briels, geboren te Stramproy op 19 december 1907, overleden te Hunsel-Haler op 6 mei 1969.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina